درورد دانلود اطلاعیه

درورد دانلود

هرگونه مطالب غیر مجاز و عرف جامعه در سایت جایی ندارد

سایت دانلود فیلم و آهنگ در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است.

آموزش مرغ با سس قارچ به روش پخت sauteeing

مرغ با سس قارچ

موادلازم:

۴ عدد سینه هر یک به وزن (۱۱۳ تا ۱۴۲ گرم)

 یک چهارم قاشق چایخوری نمک

 یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه (ساییده )

۲ قاشق غذاخوری کره

 یک فنجان قارچ ورقه شده

مخلوط دو سوم فنجان آب مرغ کم سدیم با یک قاشق غذاخوری سرکه ی قرمز

نصف فنجان آب مرغ کم سدیم (مرغ را با استخوان اما بدون پوست با پیاز، هویج، سیر، اندکی نمک و زردچوبه پخته ، آب آنرا صاف کرده و استفاده کنید)

یک قاشق غذاخوری سرکه ی بالزامیک

۲ قاشق چایخوری برگ آویشن تازه

 ۲ قاشق چایخوری برگ تازه ی جعفری

طرز تهیه:

هر نیمه  از سینه ی مرغ را بین  دو لایه پلاستیک فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب  آنرا بکوبید تا قطر آن به حدود ۰٫۵سانت برسد سپس آنرا با مقداری نمک  و فلفل طعم دار کنید.

دریک تابه به قطر ۳۰ سانت یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده و بر روی حرارت  متوسط فرار دهید سینه های مرغ را در آن قرار داده و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه آنها را  سرخ کنید، طوریکه رنگ صورتی گوشت تغییر رنگ دهد یکبار سینه ها را زیرورو کنید سپس  تابه را از روی  حرارت بردارید.

تابه ی کم عمقی را بروی حرارت گرم کنید. در یک  ظرف دیگر آب مرغ همراه با سرکه ی قرمز را با آب مرغ کم سدیم ، سرکه بالزامیک و آویشن مخلوط نمایید و مقداری از این مواد را به تابه ای که گرم کرده اید بیافزایید واجازه دهید  آب آن کاملاً تبخیر شود این تکنیک بنام deglazingاست قطرات  قهوه ای رنگ ته تابه می ماند. حال قارچ را اضافه کرده  هم بزنید.  سپس بقیه ی موادی را که با هم مخلوط کرده بودید به قارچ بیافزایید واجازه  دهید تا آب آن تبخیر شود. برای اینکار ۸ دقیقه کافی است سس شما غلیظ می شود. به این مواد یک قاشق کره ی باقیمانده و برگهای جعفری را بیافزایید وهمراه با سینه ی مرغ سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

از این مواد ۴ واحد سروینگ تهیه می شود. سایز هر واحد سروینگ این غذا یک نصفه  سینه ی مرغ بعلاوه ۲ قاشق سس قارچ است.

 در هر واحد سروینگ:

کالری (کیلوکالری):                                                              ۲۲۵

چربی کل:                                                                          ۹ گرم

کلسترول:                                                                           ۸۸ میلی گرم

 چربی اشباع:                                                                      ۴ گرم

کربوهیدرات:                                                                      ۳ گرم

چربی غیراشباع Mono:                                                        ۲ گرم

چربی غیر اشباع poly:                                                                  ۱ گرم

اسید چرب ترانس:                                                                صفر

فیبر:                                                                                 صفر

شکر:                                                                                ۱ گرم

پروتئین :                                                                           ۲۵ گرم

ویتامین A:                                                                         ۲۹۲ واحد بین المللی

ویتامین C:                                                                         ۴ میلی گرم

 نیاسین :                                                                            ۱۳ میلی گرم

 پیروکسیدین (vit B6):                                                                  ۱ میلی گرم

فولات:                                                                              ۱۲  میکروگرم

 سدیم:                                                                               ۴۰۱ میلی گرم

پتاسیم:                                                                              ۵۸۵ میلی گرم

 کلسیم:                                                                              ۲۰ میلی گرم

آهن:                                                                                 ۱ میلی گرم

 جایگزین ها:

گوشت کم چرب (d.e):3.5

چربی (d.e): 1.5

انتخاب کربوهیدرات (d.e): 0

مطلب آموزش مرغ با سس قارچ به روش پخت sauteeing در سایت بزرگ درورد دانلود

0 نظر تا کنون ارسال شده است.

نظرات بسته شده است.